VigRX Plus za jači libido i potenciju

 

VigRX Plus za jači libido i potenciju

ZATVORI OGLAS

VigRX Plus tablete vodeće su prirodne tablete za muškarce koji žele postići tvrđe erekcije, ojačati slab libido, i više uživati u seksu.

Menu:

Najnovija dvostruko slijepa klinička ispitivanja pokazala su znatno poboljšanje kod većine muškaraca!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA AKO NE BUDETE ZADOVOLJNI REZULTATIMA!!!

Leading Edge Health, USA>>

PAMETNA KUPNJA!!! SAZNAJTE KAKO DOBITI JEDNU KUTIJU NAJPRODAVANIJIH PRIRODNIH TABLETA ZA POTENCIJU - POSVE BESPLATNO!

Broj 1 prirodne biljne tablete za bolje erekcije i jači libido.

Vodeće tablete za poboljšanje potencije kod muškaraca!! VigRX je klinički ispitan i rezultati su pokazali poboljšanje svih oblika seksualne disfunkcije, erekcije su bile tvrđe i trajale dulje, bila je prisutna veća kontrola ejakulacije...

Pročitajte više »

ErectionFitness vježbe za povećanje penisa

Program vježbi za povećanje penisa. Omogućit će također tvrđe erekcije i veću kontrolu nad ejakuliranjem.

Svjedočanstva korisnika VigRX Plus-a:

"Vaš sam proizvod koristio samo 3 tjedna. Već vidim veliku razliku - penis tijekom erekcije je dulji. Ali nevjerojatna stvar je povećanje obujma penisa. Moje su erekcije veće i tvrđe nego prije. Prethodno, nakon seksa penis bi mi opao i postao malen i mekan, ali sada nakon što moja žena ima 3 do 4 orgazma, ona kaže da je iscrpljujem! Nakon što je penetracija gotova, moje je penis i dalje tvrd i spreman za još. To mi se prije nije događalo."

- Randall Caldwell

"Vaš proizvod uzimam 2 mjeseca, i rezultati su me zapanjili. Nikad nisam vidio da neki sličan proizvod na tržištu tako djeluje."

- Peter Kim

"Jedan dan nakon što sam uzeo kapsule opazio sam da je moja erekcija mnogo tvrđa i da traje duže.

Nakon jednog mjeseca uzimanja mogu reći da moje erekcije traju dulje i da je moj penis u stanju erekcije deblji nego prije. Moja supruga također je opazila promjene te me ohrabruje da nastavim uzimati vaš proizvod.

Prethodno bih tijekom seksualnog odnosa noću mogao imati samo jednu erekciju, dok sada mogu ejakulirati dva do tri puta. I nakon ejakulacije, do sljedeće erekcije dolazi vrlo brzo. Svima preporučujem vaš proizvod, pa i onima koji nemaju problema sa seksualnom funkcijom jer će ovaj proizvod poboljšati njihovo postojeće iskustvo."

- Johan V.

"Moje samopouzdanje se vinulo u nebo.

Prije nego sam probao VigRX™, kada bih trebao imati seks nisam imao dovoljno samopouzdanja. Ali već nakon tri tjedna moje su erekcije postale snažnije i veće. I trajanje mojih erekcija je fenomenalno.

Prvo sam malo strahovao da li će VigRX Plus uopće djelovati... ali sada ne samo da imam samopouzdanje u sebe već i u VigRX™."

Andrew H

Pročitajte više »

Veličina penisa

Veličina penisa je pitanje koje muškarci sebi često postavljaju. U tome nema ništa neobično, naročito ako muškarac još nije seksualno aktivan. Jedan od razloga zbog kojeg će muškarci sebi postavljati ovo pitanje je što živimo u vremenu gdje se 'veće, više..' nameće kao poželjno. Ukoliko ste muškarac i dvojite je li vaš penis dovoljno velik kako biste mogli zadovoljiti ženu, naredni reci mogli bi vam dati bolji uvid u problem. Glavne funkcije penisa su seksualna ugoda, reprodukcija i mokrenje. Sve ovo moguće je s malim, srednjim ili velikim penisom. Veličina penisa u većini slučajeva ne bi trebala omesti niti jednu od njegovih funkcija, no možda biste se mogli zapitati da li bi ako vam je penis manji od prosjeka to moglo pokvariti vaš seksualni život.

ErectionFitness vježbe omogućuju povećanje penisa na prirodan način i poboljšanje njegovih funkcija kao što su bolje erekcije i veća kontrola ejakuliranja.Penis je simbol muškosti i ako se uzme u obzir psihološki pristup gledanju veličine penisa gotovo da je izvjesno da će muškarac s većim penisom biti ponosan svojom veličinom i da bi ona mogla biti jačati njegovo samopoštovanje i u seksu i u svakodnevnom životu ili slabiti ga ako se radi o manjem penisu. Postoje ispitivanja koja su pokazala da se muškarac s većim penisom osjeća atraktivnijim suprotnom spolu a time ima i jače samopouzdanje. Ista ispitivanja ukazuju i na strah od razodijevanja kod muškaraca koji smatraju da im penis nije dovoljno velik.

Da li je vaša veličina dovoljna za dobar seke može se gledati iz perspektive muškarca i žene. Velik broj muškaraca misli da nisu dovoljno veliki no manji je broj žena koji tako misli. Ovaj problem kod muškaraca često je psihološki. Muškarci su veoma osjetljivi kada se radi o veličini penisa i svaku primjedbu na veličinu svoga penisa shvatit će kao uvredu. Jedno ispitivanje veličine penisa pokazalo je da je prosječna veličina penisa bila manja oko 1 cm kada su veličinu mjerili stručnjaci umjesto sami muškarci koji su vlastitim mjerenjem došli do veće prosječne veličine.

Postoje tvrdnje prema kojima veličina penisa ženama nije bitna. Poznati seksualni stručnjaci Master i Johnson obavili su istraživanje te su zaključili da će se vagina prilagoditi svakoj veličini penisa i da ona predstavlja potencijalni a ne stvarni prostor. No jedno drugo istraživanje koje je obavio Russell Eisenman uvodi novu dimenziju problema. Naime kada se govori o veličini penisa ne bi trebalo razmatrati samo duljinu već i debljinu tj. obujam penisa. Ispitivanje koje je na 50 studentica obavio Russell Eisenman pokazalo je da je većina (njih 45) studentica izjavilo da su se više ugode osjetile s debljim penisom a 5 s duljim penisom. Razlog važnosti debljine penisa je što će veća debljina penisa omogućiti bolju stimulaciju klitorisa. Nijedna ispitanica nije izjavila da nije osjetila razliku kada se radi o veličini tj. duljini i debljini. Isto tako, neke su stuedntice izjavile da su više uživale u seksu s muškarcem s kojim su bile u vezi.

Ovo drugo ispitivanje pokazuje da nije istina da ženama veličina ne igra ulogu. Osim fiziološkog učinka, postoji i psihološki učinak veličine penisa i kod muškarca i kod žene. Psihološki gledano, veći penis pozitivno će djelovati na muškarčevu psihu te će mu dati veće samopouzdanje. Isto tako, već penis ostavit će psihološki/vizualni, a time i fiziološki utjecaj i na ženu.

Prosječna veličina penisa

Prosječna veličina penisa kada nije u erekcije je negdje između 8,5 cm i 10,5 cm. Kolika će točna veličina penisa biti ovisi o raznim faktorima, kao što su vremenske prilike ili ako se možda kupate. Stoga naravno ne treba brinuti ako vam se ponekad učini da vam je penis neobično malen. Ovo su prosječne veličine i normalno je da će neki muškarac imati veći a neki manji penis, na isti način kao što će netko biti viši a netko niži, netko će imati dulje a natko kraće prste i td. Ponekad se misli kako je veličina penisa često u vezi s tjelesnom građom ili pak rasom. No to ne mora biti istina. Istraživanje koje su obavili istraživači Masters i Johnson na 300 muškaraca pokazalo je da je najveći penis u opuštenom stanju imao mršavi muškarac i da mu je penis bio 14 cm dug, dok je najmanji penis od 5 cm imao prilično jaki muškarac.

Prosječna duljina penisa u erekciji je između 15 i 18 cm. Zanimljiva stvar oko penisa u erekciji je da će se veći penis u stanju erekcije povećati za oko 75% dok će manje velik penis postići povećanje od 100%. Ovo su činjenice koje bi mogle utješiti muškarce koji su možda zabrinuti oko svoje veličine. Ove veličine dane su za odrasle osobe.

O povećanju penisa

Ukoliko nakon čitanja ovih redaka smatrate da biste se bolje osjećali, imali više samopouzdanja u seksu i u životu s još par centimetara nećete pogriješiti ukoliko prvo posjetite liječnika kojemu su muški penisi njegov posao, a to je urolog. Ako je vaš konačni zaključak da se ne bi osjećali loše s još nekoliko centimetara susrest ćete se s nekom od sljedećih opcija:

Kao zaključak, ako ste zabrinuti oko svojih dimenzija posavjetujte se s liječnikom urologom. Ukoliko je vaš konačni zaključak da želite dodatne centimetre, savjetujemo VigRX Plus tablete kao i program vježbi za penis ErectionFitness. Oboje su dostupni od Leading Edge Health iz SAD-a i na oboje ide garancija povrata novca u potpunosti, u roku od 60 dana, ako ne budete zadovoljni rezultatima.

VigRX Plus jedan je od vodećih proizvoda za probleme seksualne disfunkcije kod muškaraca. Uz proizvod ide garancija povrata novca. VigRX ima dugogodišnju tradiciju i mnoštvo zadovoljnih kupaca u cijelom svijetu.

Probajte VigRX Plus 67 dana
i ako NE budete posve zadovoljni...

NEĆETE platiti niti kune (novac će vam biti vraćen)!

GARANCIJA na VigRX Plus je jednostavna: Ako iz ikojeg razloga ne budete posve zadovoljni proizvodom...

* Veće, tvrđe, trajnije erekcije!
* Više seksualne snage i jači libido kod zdravih tinejđera!
* Orgazmi takvi da ćete ostati šokirani... kroz vas će proći trnci!
* Kontrola nad ejakulacijom, konačna eliminacija prijevremene ejakulacije!

... Ako sve ovo ne doživite u roku od 67 dana, pošaljite prazna pakovanja VigRX Plusa natrag i novac će vam biti vraćen - bez ikakvih pitanja!

Uistinu nemate ništa za izgubiti ali mnogo za dobiti...

Garancija 100%