VigRX Plus za jači libido i potenciju
SKRIJ
VigRX Plus tablete vodeće su prirodne tablete za muškarce koji žele postići tvrđe erekcije, ojačati slab libido, i više uživati u seksu.

Menu:

Najnovija dvostruko slijepa klinička ispitivanja pokazala su znatno poboljšanje kod većine muškaraca!

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA AKO NE BUDETE ZADOVOLJNI REZULTATIMA!!!

Leading Edge Health, USA>>

PAMETNA KUPNJA!!! SAZNAJTE KAKO DOBITI JEDNU KUTIJU NAJPRODAVANIJIH PRIRODNIH TABLETA ZA POTENCIJU - POSVE BESPLATNO!

Broj 1 prirodne biljne tablete za bolje erekcije i jači libido.

Svjedočanstva:

"Vaš sam proizvod koristio samo 3 tjedna. Već vidim veliku razliku - penis tijekom erekcije je dulji. Ali nevjerojatna stvar je povećanje obujma penisa. Moje su erekcije veće i tvrđe nego prije. Prethodno, nakon seksa penis bi mi opao i postao malen i mekan, ali sada nakon što moja žena ima 3 do 4 orgazma, ona kaže da je iscrpljujem! Nakon što je penetracija gotova, moje je penis i dalje tvrd i spreman za još. To mi se prije nije događalo."

- Randall Caldwell

"Vaš proizvod uzimam 2 mjeseca, i rezultati su me zapanjili. Nikad nisam vidio da neki sličan proizvod na tržištu tako djeluje."

- Peter Kim

"Jedan dan nakon što sam uzeo kapsule opazio sam da je moja erekcija mnogo tvrđa i da traje duže.

Nakon jednog mjeseca uzimanja mogu reći da moje erekcije traju dulje i da je moj penis u stanju erekcije deblji nego prije. Moja supruga također je opazila promjene te me ohrabruje da nastavim uzimati vaš proizvod.

Prethodno bih tijekom seksualnog odnosa noću mogao imati samo jednu erekciju, dok sada mogu ejakulirati dva do tri puta. I nakon ejakulacije, do sljedeće erekcije dolazi vrlo brzo. Svima preporučujem vaš proizvod, pa i onima koji nemaju problema sa seksualnom funkcijom jer će ovaj proizvod poboljšati njihovo postojeće iskustvo."

- Johan V.

"Moje samopouzdanje se vinulo u nebo.

Prije nego sam probao VigRX™, kada bih trebao imati seks nisam imao dovoljno samopouzdanja. Ali već nakon tri tjedna moje su erekcije postale snažnije i veće. I trajanje mojih erekcija je fenomenalno.

Prvo sam malo strahovao da li će VigRX Plus uopće djelovati... ali sada ne samo da imam samopouzdanje u sebe već i u VigRX™."

Andrew H

Pročitajte više »

VigRx Plus - sastav

VigRX Plus tablete sadrže biljke afrodizijake visoke kvalitete

Prirodno rješenje za muškarce koji žele poboljšati svoj seksualni život.

S nova tri sastojka koji su dodani izvornom VigRX™-u učinjeno je ono što se smatralo nemogućim - poboljšani su rezultati koje je stvarao VigRX™.

Da bi se postigli ti izuzetni rezultati dodani su Tribulus i Damiana i sastojak koji se ne nalazi ni u jednom drugom proizvodu za seksualno zdravlje muškarca - Bioperine®. Damiana i Tribulus tisućama godina uspješno se koriste za jačanje libida. Njihovo dodavanje već isprobanoj VigRX™ formuli značajno je poboljšalo rezultate. Bioperine® je zapravo na putu da potpuno revolucionizira cijelu industriju biljnih proizvoda. O tome nešto kasnije.

VigRX Plus su vodeće prirodne biljne tablete za potenciju kod muškaraca.

Zašto VigRX Plus™ djeluje mnogo bolje nego drugi slični proizvodi koje možete kupiti na tržištu?

Osim optimalne kombinacije sastojaka, najvažniji faktor koji stvara dobre rezultate je kvaliteta sastojaka. Sastojci u VigRX Plus™-u najsvježiji su i najkvalitetniji na tržištu. Iz toga razloga drugi slični proizvodi teško se mogu usporediti s VigRX Plus™-om.

Što je u VigRX Plus™ i kako on djeluje?

VigRX Plus™ formula znanstveno je napravljena da bi dala najbolje moguće rezultate. Ovaj proizvod sadrži znanstveno ispitane, moćne biljke afrodizijake iz Kine, Europe i Južne Amerike.

Precizna kombinacija čini moćnu kombinaciju koja garantirano potiče seksulanu aktivnost, održava tvrde erekcije i pojačava seksualnu ugodu. Iako je blagotvorno djelovanje ovih biljaka poznato stoljećima, važno je znati kako su klinička ispitivanja podržala ova vjerovanja. S dodatkom Bioperina® ostali sastojci su još djelotvorniji.

BIOPERINE® - PIPER NIGRUM L

Bioperine® - klinički dokazano povećava apsropciju drugih sastojaka.

Klinička ispitivanja u SAD-u pokazala su da Bioperine® sigurno povećava nivo apsorpcije tvari s kojima se pomiješa. Jednostavno rečeno, Bioperine® pomaže da biljke koje se nalaze u našem proizvodu dadu bolje rezultate.

Ispitivanja Bioperina® pokazuju da on povećava apsorpciju coenzyma Q10 za otprilike 30%, gdje neka ispitivanja pokazuju dvadesterostruko povećanje biodostupnosti. Bioperine® se pokazao veoma djelotvornim te mu je kao sredstvu za poboljšanje biodostupnosti dodijeljeno nekoliko patenata u SAD-u (uključujući # 5,536,506, # 5,744,161 i # 5,972,382).

Osim Bioperina®, VigRX Plus™ sadrži:

DAMIANA - TURNERA APHRODISIACA

Damiana se koristila u Središnjoj i Južnoj Americi od vremena Maya kao afrodizijak. Tijekom tisuće godina dobila je reputaciju biljke koja može poboljšati seksualnu snagu, erekcije i pružiti jače orgazme. Iako zasad nema temeljitih kliničkih ispitivanja na djelovanje kod ljudi, klinička ispitivanja na miševima pokazala su povećanu seksualnu aktivnost.

TRIBULUS TERRESTRIS - PUNCTURE VINE

Tribulus Terrestris koristi se u Europi tisućama godina za liječenje problema seksualne disfunkcije i jačanje libida. U dugoj povijesti korištenja nisu uočene nikakve nuspojave. Klinička ispitivanja u Bugarskoj u ranim osamdesetima pokazala su korisnost u poboljšanju erekcija. Pronađeno je da povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) tako povećavajući nivo testesterona u tijelu. Tribulus Terrestris nedavno je privukao pažnju u Sjevernoj Americi jer su ga sportaši počeli koristiti za povećanje snage i izdržljivosti.

EPIMEDIUM (EKSTRAKT LISTA) - EPIMEDIUM SAGITTATUM

Također poznat kao "Horny Goat Weed", Epimedium se koristi tisućama godina za jačanje libida.

Medicinska istraživanja otkrila su da je djelatna tvar zaslužna za njegovu vrijednost icariin. Incariin se koristi da poboljša kvalitetu erekcije. VigRX Plus sadrži ekstrakte biljaka s priznatim afrodizijačkim svojstvima.Drugi efekt Epimediuma je to da omogućuje bolji dotok krvi u penis. On to radi tako što omogućava povećanje nivoa nitrijskog oksida, opuštajući tako glatke mišiće. Također djeluje kao blagi PDE-5 inhibitor. Kao i Viagra™, Epimedium smanjuje nivo PDE-5, i to na nivo koji ne stvara neugodne nuspojave.

Nakon stoljeća uporabe u Kini, vrhunski liječnici sada izvještavaju da se Epimedium može koristiti da ojača libido, poboljša erekcije, povrati seksualnu snagu i poveća inenzitet seksualnog doživljaja. Znanstveno, Epimedium djeluje oslobađajući testesteron, koji prirodno jača seksualni nagon i izdržljivost.

CUSCUTA (EKSTRAKT SJEMENKI) - SEMEN CUSCUTAE

Nedavna medicinska ispitivanja proučavala su efekt Semen Cuscutae na muškarce s mrtvim spermijima. Rezultat je pokazao više od 70% povećanja živih spermija i bolju pokretljivost spermija.

Ostala primjena Cascute je liječenje prijevremene ejakulacije, leukoreje, kao i boli u križima, simptome koji često prate bubrežne probleme koji znaju biti uzrokom seksualne slabosti. Cuscuta se koristi da poboljša plodnost kako kod muškaraca tako i kod žena. U kineskoj tradicionalnoj medicini na mnogim se mjestima spominje kao istaknuti afrodizijak.

GINKGO BILOBA (LIST) - GINKGOACEAE

Ginkgo se pokazao kao veoma djelotvornim za poticanje mentalne jasnoće, povećanje vitalnosti, poboljšanje cirkulacije i za zdravlje krvnih žila.

Kao Cuscuta, Gingko Biloba poboljšava vaskularni optok krvi - što rezultira u poboljšanim erekcijama. Proučavanja su otkrila da Gingko Biloba opušta glatke mišiće u Corpus Cavernosumu. U prethodnih 30 godina, više od 300 kliničkih ispitivanja pokazala su da Ginkgo sprječava mnoge zdravstvene probleme i da je koristan da se isti liječe ili ublaže.

Ginkgo poboljšava perifernu cirkulaciju, time i dotok krvi u genitalije poboljšavajući tako seksualne funkcije i snagu erekcije. Nedavna ispitivanja na muškarcima koji su patili od impotencije pokazala su značajna poboljšanja kod njih 78% - bez nuspojava.

AZIJSKI CRVENI GINSENG - PANAX GINSENG

Ginseng se tradicionalno koristi da se svlada opća slabost i dobije dodatna snaga. On osim toga ima i afrodizijačka svojstva.

Dvostruko slijepo ispitivanje obavljeno na 'The Department of Urology, University of Ulsan College of Medicine, Asan Medical Center, Seoul, Korea,' obavljeno je da bi ispitalo djelovanje korejskog crvenog ginsenga na erektilnu disfunkciju. Njihov zaključak bio je da korejski crveni ginseng može biti djelotvorna alternativa za liječenje erektilne disfunkcije, tj. impotencije kod muškaraca.

Ključni sastojak u Ginsengu je ginsenoside, koji mijenja dotok krvi u mozak i penis i može izgraditi krv i spermu. Ruski znanstvenici izvijestili su i zabilježili da ginseng potiče fizičku i mentalnu aktivnost, sportašima daje dodatnu snagu i ima pozitivan utjecaj ne seksualne žlijezde.

Koristi se za prirodno liječenje erektilne disfunkcije, prerane ejakulacije, te je također u uporabi i kao sredstvo za normaliziranje krvnog pritiska i revitaliziranje tijela.

SAW PALMETTO BOBICE - FRUCTUS SERENOAE

Saw Palmetto bobice dugo drže reputaciju kao seksualni stimulans i afrodizijak.

Medicinski časopis JAMA objavio je rezultate istraživanja koje je pokazalo kako je Saw Palmetto djelotvoran za liječenje muškaraca sa simptomima benigne hiperplazije prostate. Ekstrakt ove biljke djeluje tako da sprječava da se testesteron pretvara u dihydrotestosterone, hormon za koji se vjeruje za uzrokuje umnožavanje stanica u prostati što vodi do proširenja prostate.

Efekti Saw Palmetta rezultat su višestrukih mehanizama. Jedan od njih je da on opušta glatke mišiće što rezultira u poboljšanom dotoku krvi. Saw Palmetto može biti koristan za uravnoteženje hormona kod oba spola.

Trenutno, Saw Palmetto se koristi u Njemačkoj, Kanadi, SAD-u, Velikoj Britaniji kao pomoć u liječenju prostate i urinarnog trakta.

Najčešća upotreba ove biljke je kao dodatak preharni za smanjenje provećane prostate, liječenje urinarng trakta i povećanje tjelesne snage. Saw Palmetto je jedan od nekolicine biljnih lijekova za koji se vjeruje da ima anabolička svojstva - jačanje i izgradnja tjelesnog tkiva.

MUIRA PAUMA (EKSTRAKT KORE) - PTYCHOPETALUM OLACOIDES

Muira Pauma koristi se da povrati seksualnu snagu i pojača seksulanu želju tj. libido kod mužakaraca.

Dr. Jacques Waynberg, na institutu seksologije u Parizu, obavio je proučavanje na 262 muškarca koji su se žalili na nedostatak seksualne želje, ili nesposobnost da održe ili postignu erekciju. Rezultati su pokazali da je 62% muškaraca s nedostatkom libida imalo koristi. Nadalje, 51% muškaraca koji su imali probleme s erekcijom imali su koristi također.

Nedavan klinička ispitivanja nadalje su opravdala vrijednost ove biljke. Trenutno, način na koji djeluje Muira Pauma nije poznat. Prva ispitivanja pokazuju da Muira Puama jača psihološke i fizičke aspekte seksualnih funkcija. Dalja istraživanja nedvojbeno će baciti više svjetla na ovu veoma obećavajuću biljku za muškarce s problemom erektilne disfunkcije.

CATUABA (EKSTRAKT KORE) - ERYTHROXYLUM CATUABA

Uporaba ove biljke kao tonika je gotovo legendarna. Mnogi tvrde da je ovo najpoznatiji biljni brazilski afrodizijak. Smatra se da redovito uzimanje kore Cautabe neko vrijeme prvo uzrokuje erotsko snove, a nakon čega dolazi do značajnog povećanja libida.

Medicinska istraživanja pokazala su da osim antivirusnih i antibakterijskih svojstava, Cautaba širi krvne žile. Prema Dr. Meira Penni, Catuaba djeluje kao stimulans na nervni sistem, naročito kada neko ima problem funkcionalne impotencije.

To je jaki tonik i jača nervni sistem. Dugo je poznato po svojoj sposobnopsti da dade dodatnu snagu i otkloni umor. Posebno jak utjecaj ima na jačanje libida kod muškaraca.

BOBICE GLOGA - FRUCTUS CRATAEGI

Glog je bogat bioflavonidima, koji opuštaju i šire arterije. Ti sastojci su moćni antioksidansi kjoji pomažu dotoku krvi i kisika u srce. Ovo pomaže srcu u pumpanju krvi, i zauzvrat smanjuje krvni pritisak i opterećenje srca. Bioflavonidi u glogu daju snagu stjenkama žila i poboljšavaju dotok krvi u druge dijelove tijela. Za tvari u glogu također se pokazalo da smanjuju nivo kolesterola i naslaga u arterijama.

Ova biljka u Njemačkoj je službeno dopuštena za farmaceutsku upotrebu. Tamošnja istraživanja su pokazala da biljka nema nikakvih nuspojava. Ispitivanja u Europi pokazala su da botanički sastav gloga poboljšava dotok krvi u srce i mozak, štiti srce od nepravilnog rada, pomaže srcu u njegovim kontrakcijama, i blago snižava krvni pritisak.

---------

Probajte VigRX Plus 67 dana
i ako NE budete posve zadovoljni...

NEĆETE platiti niti kune (novac će vam biti vraćen)!

GARANCIJA na VigRX Plus je jednostavna: Ako iz ikojeg razloga ne budete posve zadovoljni proizvodom...

* Veće, tvrđe, trajnije erekcije!
* Više seksualne snage i jači libido kod zdravih tinejđera!
* Orgazmi takvi da ćete ostati šokirani... kroz vas će proći trnci!
* Kontrola nad ejakulacijom, konačna eliminacija prijevremene ejakulacije!

... Ako sve ovo ne doživite u roku od 67 dana, pošaljite prazna pakovanja VigRX Plusa natrag i novac će vam biti vraćen - bez ikakvih pitanja!

Uistinu nemate ništa za izgubiti ali mnogo za dobiti...

Garancija 100%